Referenties

Facility Service BV
juli 2012

Marjolein heb ik als interim collega bij Facility Service B.V. leren kennen en waarderen als implementatie consultant in een veranderingsproject van het HR- en Recruitmentproces. Als ervaren Recruiter met veel diepgaande kennis en ervaring van recruitmentprocessen heeft zij mede het project (implementatie OTYS Recruitment software en nieuwe website) tot een succes gemaakt! Dit in combinatie met haar humor, daadkracht en sociale- en communicatieve vaardigheden maakt haar uitermate geschikt voor bedrijven die op een praktische manier hun HR- en Recruitmentprocessen willen optimaliseren!

Frank Bouman, Projectmanager integratie social media,Facility Service

Facility Service BV
juli 2012

Ik heb Marjolein als interim recruiter ingehuurd om ons recruitmentproces te stroomlijnen en het recruitmentsysteem Otys in te richten. Dit heeft ze met veel enthousiasme succesvol afgerond. Ook heeft Marjolein een grote bijdrage geleverd aan de teksten voor onze nieuwe website en was zij actief betrokken bij het opzetten van een ZZP pool. Daarbij vervulde Marjolein ook de lopende Projectmanagement vacatures en andere vacatures die er op dat moment waren. In de laatste fase heeft ze gezorgd voor een waardevolle opvolgster die haar recruitmenttaken heeft overgenomen. Ik heb erg prettig met Marjolein samengewerkt en zou haar ook zeker aanbevelen bij anderen die een interim recruiter zoeken.

Ingrid Van Zal, commercieel directeur Facility Services

Capital ZZPay
2010

Wat een verschil maakt Marjolein! Er zijn tientallen bureau’s te vinden, maar slechts weinigen die het echte verschil weten te maken…..

Snel en rechtstreeks benaderen, oprechte interesse, doorvragen en onderzoeken wat je als kandidaat nu echt wilt, dit kenmerkt haar. Marjolein is een erg prettige, plezierige dame, die werkelijk interesse in je toont en regelmatig contact met je blijft houden, ook als ze niet direct wat voor je kan betekenen. Na meerdere gesprekken heeft Marjolein mij aan een enorm leuke baan geholpen bij Start People. Marjolein is lekker zichzelf, een tikkeltje brutaal en ze beschikt over een ontwapenende houding met een gezonde dosis humor. Een vrolijke recruiter zonder 9 tot 5 mentaliteit! Een absolute aanrader voor werkzoekenden en opdrachtgevers!

Marieke de Wildt / Salesmanager CapitalP

Tempo-Team Professionals
2009

In de 2 jaar dat ik met Marjolein samen heb gewerkt heb ik Marjolein leren kennen als een leuke persoonlijkheid en een professionele recruiter. Gekscherend heb ik vaak geroepen dat Marjolein mijn ‘externe collega’ is. Zij was altijd goed op de hoogte van de ins and outs die van belang waren om het juiste personeel te werven en te selecteren. Ook in barre tijden wist zij goed geïnformeerd te blijven over de dagelijkse business. Zij is ruimdenkend en open in haar communicatie.

Ik heb Marjolein ervaren als een prettige businesspartner. Zij is met recht een professioneel verlengstuk geweest op het gebied van recruitment.

Saskia Dayala-Balkaran/ recruiter Tempo Team Professionals

Capital P
2010

“Doen wat je zegt en zeggen wat je doet,” is wat mij betreft een uitdrukking die Marjolein op het lijf geschreven is.

Als Marjolein zegt dat ze altijd referenties checkt, dan doet ze dat ook. Uitgebreid en geinteresseerd weet zij zichzelf te overtuigen van jouw kwaliteiten en competenties alvorens ze je voorstelt aan een klant. Ze creërt in een zeer prettige ontspannen setting de perfecte voorbereiding op een eerste ontmoeting met je potentiële nieuwe werkgever.
Daarbij heeft ze de verwachtingen van de klant zo helder dat ze de juiste match bijna kan garanderen. Marjolein heeft een dermate goede feeling met de cultuurwaarden en problematiek van een klant dat zij volgens mij exact weet welke persoon waar past. Professionaliteit, enthousiasme, integriteit, empatisch vermogen en een goed gevoel voor humor maken dat ik, een volgende keer (mocht die er ooit komen), als eerste weer bij Marjolein zou aankloppen.
Rosa Los, Sales manager Tenderdesk CapitalP

Hays International Recruitment
2010

Mijn ervaring met WorkTalent is positief. Via Marjolein heb ik mijn huidige baan gevonden!

Marjolein heb ik leren kennen als een persoon die erg betrokken is tot het laatste moment van de aanname. Ik raad het iedereen aan om gebruik te maken van de diensten van workTalent.

Sonya Lubbers-Koc vond haar droombaan bij Hays in 2010 via WorkTalent

Start People
2009

Marjolein weet op een zeer creatieve manier te recruiteren en dat maakt dat ze de juiste profielen weet te recruiteren en te spreken. Als zij de profielen voorstelt dan doet ze dat op basis van een grondig interview en gaat ze ook na welke referenties zijn afgegeven. Marjolein haar werk wordt gekenmerkt door creativiteit, inventiviteit, grondigheid, integriteit en een hoge mate van verantwoordelijkheid om de opdracht optimaal uit te voeren. Daarnaast is Marjolein een zeer prettig en betrouwbaar persoon met een goed gevoel voor humor. Highly recommended to work with!

Frouwktje Luis / areamanager Start People Noord/Oost

WorkTalent | Works for you

Contact met WorkTalent

Volg WorkTalent op Twitter   Volg WorkTalent op LinkedIn

Contact met WorkTalent